Komplett plåtbearbetning - från idé till färdig produkt

Vi erbjuder tunnplåtsbearbetning till flera olika branscher både i Sverige och internationellt. Sedan 1998 har vi försett företag med 1000-tals olika plåtartiklar av hög kvalitet. Allt från detaljer till kompletta produkter kan vi hitta flexibla och kostnadseffektiva lösningar som ökar din konkurrenskraft.

God jul och Gott nytt år!

Vi vill passa på att önska alla våra kunder och leverantörer en riktigt god jul och ett gott nytt år. Vi kommer ha lite julledigt den 27-30 december och är tillbaka den 2 januari.

LEGOTILLVERKNING PLÅTDETALJER

Tillverkning av butiksinredningar, telekom, belysningsarmaturer och elektronik

Med vår gedigna maskinpark kan vi ta fram de flesta plåtdetaljer som våra kunder efterfrågar. Vårt mål är att alltid leverera prisvärda produkter till bra kvalitet och med punktliga leveranser. Vi utför bland annat:

Legotillverkning stansning tunnplåt Wabeno Falkenberg
Laddskåp elcykel produktutveckling legotillverkning

PRODUKTUTVECKLING

Flexibla och kostnadseffektiva lösningar utifrån dina behov

Har du en produktidé finns vi med hela vägen från idéstadie till
konstruktion och tillverkning. Med vår långa erfarenhet av tunnplåtsbearbetning kan vi ta fram smarta lösningar som är både flexibla, resurssnåla och kostnadseffektiva. När du sen vill utveckla din produkt vidare är vi redan insatta och kan komma med tips och råd.

Med kvalitet och hållbarhet i fokus

Vi utvecklar våra tunnplåtsprodukter med stor stolthet och med hjälp av vår personal ligger vi alltid i framkant och kan hålla en så hög kvalitet som möjligt. Vi lägger mycket kraft på vår kvalitet och miljö för en mer hållbar produktion.

Läs mer om vårt kvalitetsarbete